СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /КОНТЕЙНЕР/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /КОНТЕЙНЕР/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /КОНТЕЙНЕР/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

Производител:
Код на продукта:999005

СИЛИКОНОВАТА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /КОНТЕЙНЕР/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА е идеална за употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов, както и в закрити помещения – у дома, в офиса, на училище.

Състав: Силиконов контейнер, пълен с 4 ml масло от цитронела (Лимонена трева) CAS Number 106-22-9

Употреба: За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче. Пробийте с игла от 1 до 5 дупки, отбелязани на капака на контейнера с цитронела, в зависимост от интензитета на аромат, който желаете. Гривната може да се прибере в херметичната опаковка и да се използва до пълното изветряване.

Забележки: (S 24/25) Да се избягва контакт с очите и кожата. (S2) Да се пази далеч от достъп на деца. (S13) Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. (S46) При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S 49) Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 1 брой в опаковка