СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /СПИРАЛА/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /СПИРАЛА/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

СИЛИКОНОВА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /СПИРАЛА/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА

Производител:
Код на продукта:999004

СИЛИКОНОВАТА ГРИВНА "AROMA DEFENCE" /СПИРАЛА/ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА против комари е идеална за употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов, както и в закрити помещения – у дома, в офиса, на училище.

Състав: Силикон, напоен с масло от цитронела (Лимонена трева). CAS Number 106-22-9

Употреба: За употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов, както и в закрити помещения – у дома, в офиса, на училище. Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче. Лепенката може да се свали от дрехата, да се прибере във фолиото и да се използва повторно до пълното й изветряване.

Забележки и съвети за безопасност: (S 24/25) Да се избягва контакт с очите и кожата. (S2) Да се пази далеч от достъп на деца. (S13) Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. (S46) При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S 49) Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 1 брой в опаковка