ВИТАМИН С ЗА ДЕЦА GUMMISTAR Х 60 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ

ВИТАМИН С ЗА ДЕЦА GUMMISTAR Х 60 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ

ВИТАМИН С ЗА ДЕЦА GUMMISTAR Х 60 ЖЕЛИРАНИ ТАБЛЕТКИ

Производител:
Код на продукта:11605

ВИТАМИН C е мощен антиоксидант, който допринася за поддържане на оптимални нива на имунната система и предпазва от вирусни и простудни заболявания.

ВИТАМИН C ЗА ДЕЦА GUMMISTAR е формула, специално създадена за укрепване на детския имунитет, особено през зимните месеци.

ВИТАМИН C ЗА ДЕЦА GUMMISTAR е под формата на желирани дъвчащи таблетки - вкусен и полезен начин за укрепване на имунната система и предпазване от грип и простудни заболявания.

Уникална особеност на тези желирани таблетки е, че НЕ СЪДЪРЖАТ желатин, глутен и други АЛЕРГЕНИ!

НЕ СЪДЪРЖАТ алергените желатин, пшеница (глутен), мляко, яйца, соя, дървесни ядки, фъстъци, изкуствени аромати, животински производни продукти и консерванти. Сертифицирани ВЕГАН.

Съдържание в 2 желирани табл. дн. доза
Калории 15   15  
Общо въглехидрати, 4 g 4 g
         от които захари 3 g 3 g
Витамин C (като L-аскорбинова киселина) 60 mg 60 mg

Други съставки: Сироп от царевица, захар, вода, пектин E440, фумарова киселина Е297, лимонена киселина Е330, натурални аромати, оцветители (сок от черен морков концентрат, каликарпа концентрат, куркума).

Без желатин, пшеница (глутен), мляко, яйца, соя, дървесни ядки, фъстъци, изкуствени аромати, животински производни продукти и консерванти. Сертифицирани ВЕГАН.

Дозировка и приложение: За деца над 2 години и възрастни, да се сдъвкват по 2 желирани таблетки дневно.

Забележка: Не се препоръчва за деца под 2 години поради опасност от задавяне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Разфасовка: 60 желирани таблетки